Budovereniging Kata Guruma

 Informatie & lid worden

U heeft de informatie op deze site gelezen en wilt graag een keer komen kijken, dat kan altijd, kijkt u bij de vestiging van uw keuze welke tijd het meest geschikt is.

Voor een proefles hoeft u zich niet speciaal aan te melden. Bij judo geldt dat u recht heeft op 4 gratis proeflessen zonder enige verplichtingen. Bij Kickboks geldt dat er twee proeflessen gratis zijn. 

Dat geeft het nieuwe lid een kans goed te kijken, of judo inderdaad de sport van zijn/ haar keuze is en geeft tevens de leraar de kans om te kijken of, de sport inderdaad geschikt is voor u/uw kind. 

Gaat het om uw kind en zitten er al vriendjes of vriendinnetjes bij ons op judo dan spreekt het vanzelf, dat ze bij hen in de les mogen komen meedoen.

Judo: Men kan lid worden vanaf 2 jaar, de maximale leeftijd is onbeperkt.

Kickboks: Men kan lid worden vanaf 16 jaar, of indien met overleg met de leraar vanaf 14 jaar.

De Budovereniging heeft een enorm aantal senioren-recreanten en ook een groot aantal 'herintreders'; veel ouders hebben een judopak aangetrokken om net als hun kids, judo te leren.

Schroom niet om te informeren, in welke vestiging u ook (weer) kunt gaan judoen.

Het inschrijfformulier krijgt u bij het infoboekje tijdens de eerste kennismakingsles.

Lees altijd het hele infoboekje, goed door voor u het inschrijfformulier tekent, wij gaan er vanuit dat een lid op de hoogte is van het reglement van de judoschool.

Voor vragen kunt u contact opnemen via de maillink op de contactpagina.

Bellen mag natuurlijk ook, maar houdt u er rekening mee dat we beperkt bereikbaar zijn. Tijdens de lessen zijn de leraren niet bereikbaar. Een mailtje wordt snel beantwoord.

Budovereniging Kata Guruma | info@kataguruma.nl