Budovereniging Kata Guruma

Foto's en video's van Budovereniging Kata Guruma

 

Filiaalkampioenschappen Grootebroek

De filiaalkampioenschappen in Grootebroek vonden plaats woensdag 18 juli 2012. De judoka's moesten hier strijden om kampioen van het filiaal te worden. De foto's zijn gemaakt door Jeroen Kreijt.

 

Filiaalkampioenschappen Edam

De filiaalkampioenschappen in Edam vonden plaats op woensdag 18 juli 2012. De judoka's moesten hier strijden om kampioen van het filiaal te worden. De foto's zijn gemaakt door Astrid Stikkelorum.

 

Judo-examens in Oosthuizen

De judo-examens in Oosthuizen vonden plaats op donderdag 12 juli 2012. Onder toeziend oog van de examinatoren (Cees, Frank, Judith & Allard) zijn alle judoka's die examen deden geslaagd! Tijdens de laatse les voor de senioren/junioren zijn heel wat judoka's op komen dagen.

 

Judo-examens in Grootebroek

De judo-examens in Grootebroek vonden plaats op woensdag 11 juli 2012. De examinatoren bestaande uit Cees, Frank, Richard, Claudia en Roos waren tevreden over het examen. Alle kandidaten zijn dan ook geslaagd!

 

Judo-examens in Oosterblokker

De judo-examens in Oosterblokker zijn gehouden op maandag 9 juli 2012. Met een recordaantal examinatoren (Cees, Judith, Frank, Nico, David, Richard & Thomas) was het voor de examenkandidaten extra spannend! Gelukkig was iedereen geslaagd en zijn ze weer een band of slip rijker.

 

WFJC-teams vanaf 2005

De vereniging draait mee in de West-Friese competitie. Dit doen we al een aantal jaren met verschillende teams. Dit zijn foto's gemaakt van de teams vanaf 2005. Er ontbreken helaas een aantal jaren. Vanaf het seizoen 2012-2013 staat er weer een actuele teamfoto v/d senioren en junioren.

 

Archief-foto's WFJC

Uit de oude doos zijn een aantal WFJC foto's gevonden die tijdens de competitie genomen zijn. Je kunt ze hier bekijken en kijken of je de judoka's van toen & nu herkend!

 

Video's van de vereniging

Vooralsnog kun je op deze video-pagina alleen oude video's bekijken die al een tijdje geleden gemaakt zijn. Er bestaat echter de mogelijkheid om video's naar ons op ste sturen van bijvoorbeeld wedstrijden of examens. Die plaatsen wij dan op de video-pagina!

 

Budovereniging Kata Guruma | info@kataguruma.nl