Budovereniging Kata Guruma

Max Stikkelorum op 6e Wijks Open

Vandaag een wedstrijd in Wijk bij Duurstede. Een gezellige sportieve wedstrijd.

Ik heb sterke tegenstanders in mijn poule van groot tot eigen lengte. Het waren weer spannende partijtjes.

1e Wedstrijd, de tegenstander is weer eens groter, maar hij kreeg mij niet om. Ik nam veel het intiatief, de tegenstander liep soms even weg van mij. Tot een goeie inzet kwam ik in deze wedstrijd niet, vlak voor het eindsignaal probeerde ik nog een heupworp, maar helaas net niet goed genoeg. De wedstrijd eindigt in een Hantei in voordeel van mij, 1 punt binnen.

2e Wedstrijd, was helaas snel beslist ten nadele van mij. Ik maakte de fout door van veraf een veegje/tikje uit te delen waardoor ik zelf met een veeg om ging, Ippon tegen.

3e Wedstrijd, net geleerd dichterbij de tegenstander een voetveeg te geven, en dat probeer ik ook maar zonder resultaat helaas. Het wordt spannend de tijd tikt door en er zijn nog geen punten gevallen. De tegenstander is wild, ik sleur en trek wat aan hem en zo zie ik mijn kans voor een spierbalworp goed voor een Wazari. Nog een paar seconde te gaan ik hou hem goed vast en begin even te sleuren en in het eindsignaal geef ik nog een mooie voetveeg maar helaas deze telt niet. Gewonnen 7 punten erbij.

4e Wedstrijd, ook deze tegenstander is een kop groter, ik heb hem al direct goed vast, ik sleur hem een klein beetje geef een flinke ruk aan zijn mouw en zet de spierbalworp in, Ippon 10 punten erbij.

Totaal 18 punten gescoord hiermee ben ik 3e geworden en heb een mooie beker gewonnen.

 

Budovereniging Kata Guruma | info@kataguruma.nl