Budovereniging Kata Guruma

Informatie over wedstrijden

Iedere judoka die fanatiek genoeg is, kan meedoen aan de wedstrijden. Dit kunnen wedstrijden binnen en buiten de vereniging zijn.

Interne wedstrijden worden georganiseerd voor judoka's die kennis willen maken met het wedstrijdjudo. Het voordeel van een intern toernooi is dat de poules op de judoka's niveau kunnen worden afgestemd. Zo ontstaan er gelijke kansen voor de judoka. Meer over interne toernooien kunt u vinden op de wimpelpagina.

Als judoka's zijn uitgekeken op de interne toernooien, dan kunnen zij meedoen aan de externe toernooien. Deze toernooien worden georganiseerd door andere verenigingen of door de Judo Bond Nederland.

Wanneer de judoka's buiten de eigen vereniging wedstrijden gaan doen, is het noodzakelijk lid te worden van de Judo Bond Nederland. Meer informatie daarover kunt u vinden bij JBN.

Wanneer een judoka is aangesloten bij de JBN, kan hij of zij deelnemen aan de wedstrijden buiten de eigen vereniging. Door te kijken op de evenementen kalender kunt u zien welk toernooi geschikt zal zijn voor de judoka. Inschrijven kan via de evenementenkalender.

Wanneer je meedoet aan wedstrijden buiten de eigen vereniging kom je uit namens Judoteam Cees Veen. 

Budovereniging Kata Guruma | info@kataguruma.nl